Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@14:46:48 GMT

درخشش ستاره های صنعت در قاب یک

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۴۲۵۲۰

درخشش ستاره های صنعت در قاب یک

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، کیوان مدنی، تهیه کننده برنامه «چهل ستاره» در گفت و گو با روابط عمومی معاونت سیما گفت: پاییز سال گذشته یک برنامه اقتصادی را برای تولید طراحی کرده بودیم که به میمنت نام گذاری چهل سالگی انقلاب قرار شد نوع نگاه برنامه کمی دگرگون شود؛ به همین دلیل تصمیم بر آن شد که به مناسبت چهل سالگی انقلاب، 40 قسمت برنامه با عنوان «چهل ستاره» ساخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در این مجموعه برنامه به سمت موضوعاتی پیش رفتیم که فرآیند پیچیدگی های تولید را حل کرده اند و در واقع موضوعات خیلی برجسته ای بودند. در نقاط مختلف ایران نیز موضوعات متنوع و مختلفی وجود داشت.

این برنامه ساز ادامه داد: تلاش کردیم در دوره اول برنامه که به مناسبت چهل سالگی انقلاب ساخته شده بود به بخش های دولتی نیز بپردازیم اما توجه بیشتر به بخش های غیردولتی و خصوصی بود؛ توفیقات زیادی را در این زمینه شاهد بودیم که چه همت بزرگی به دست ایرانی ها در بخش های مختلف صنعتی رخ داده و این برای خود ما نیز جذاب و عجیب بود.

مدنی اظهار داشت: تا کنون 30 قسمت از برنامه را تولید کرده ایم و در ادامه، تولید آن با عنوان «ستاره ها» انجام و پخش می شود.

وی در پاسخ به این پرسش که ساخت این نوع برنامه ها تا چه میزان می تواند مردم را به تولید ملی تشویق کند، گفت: سال هاست که برنامه اقتصادی ساخته می شود، اگر با تحقیق و دقت به دنبال موضوعات اقتصادی برویم، آنها را معنا کنیم، به راحتی حرف بزنیم و موضوعات را دچار پیچیدگی نکنیم موفق تر خواهیم بود.

این تهیه کننده افزود: سعی کردیم در «چهل ستاره» زبانمان را نرم تر کنیم. در واقع اگر طراحان و اجرا کنندگان یک کار به آنچه که انجام می دهند یا تولید می کنند باور داشته باشند مشکل حل می شود.

این برنامه ساز در پایان نیز با اشاره به ساخت و پخش مجموعه برنامه دیگری با عنوان «شفاف»، افزود: این یک مستند است که در چند روز آینده اولین قسمت آن پخش می شود. این برنامه درباره موضوعات روز اجتماعی مثل اجاره نشینی یا دست فروش هااست که پیشینه اقتصادی دارند.

گفتنی است، برنامه «چهل ستاره» کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه یک سیمااست که با موضوع معرفی موفقیت های جوانان ایرانی در به کارگیری فناوری های روز دنیا در صنعت ساخته شده است و شنبه ها ساعت 17 و 20 دقیقه به روی آنتن می رود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد ایران صنعت فرهنگ و هنر فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۲۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینس، آژانس فضایی هند در سال‌های اخیر بسیار موفق بوده و اعتبار این کشور را در صحنه جهانی افزایش داده است. اگرچه هند دیر به صحنه عملیات‌های اجرایی فضایی پیوست، اما آژانس فضایی این کشور برای دهه‌ها به آرامی و پیوسته در حال رشد بوده و همسو با فعالان این صنعت پیش رفته است. 

رئیس سازمان فضایی هند می‌گوید: «آنچه اکنون می‌بینید محصول چهار دهه سرمایه‌گذاری جدی در این برنامه است که بسیاری از مردم آن را به‌عنوان برنامه‌ای نامناسب و غیر ضروری برای یک کشور در حال توسعه می‌دانستند و رد می‌کردند، اما معلوم شد که در تمام مدت تصمیم هوشمندانه‌ای بوده است» و منجر به این موضوع شد، کشوری که در گذشته معمولا به عنوان یک کشور در حال توسعه شناخته می‌شد در دهه‌های گذشته توانست در حوزه فضا فعالیت‌های بسیار موفقی انجام دهد و یکی از فعالان اصلی این صنعت به شمار آید.

یکی از عواملی که حضور هند در فضا را تقویت کرده است، تلاش‌های طولانی مدت این کشور برای توسعه و بهبود فناوری‌های نوین است. برنامه فضایی هند از سال ۱۹۶۹ شروع شد و از آن زمان تاکنون، هند توانسته است بهبود‌های چشمگیری در زمینه‌های مختلف مانند ساخت ماهواره، پرتاب موشک‌ها و سایر فعالیت‌های فضایی داشته باشد.

توانایی‌های هند در توسعه و پرتاب موشک و ماهواره به این کشور این امکان را داده که خدمات جهانی دقیق‌تر و قابل اعتماد تری را در زمینه مدیریت آب، کشاورزی، حفاظت زیست‌محیطی و مدیریت بلا‌های طبیعی ارائه دهد.

در نتیجه، هند به دلیل پتانسیل بالای فضایی خود، به یکی از اعضای مهم سازمان‌های بین المللی تبدیل شده و توانسته است با فعالیت‌های ثمربخش به پیشرفت خود در این عرصه مهر تایید بزند.

می‌توان گفت که هند با تلاش‌های مستمر و پیگیری اهداف بلند مدت، به یکی از قدرت‌های برجسته در فضای بین‌المللی تبدیل شده است و با گذر زمان احتمالا نقش بزرگتری در عرصه فضایی جهان ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی کتی پری و ریانا را بدون دعوت به موزه متروپولیتن نیویورک برد
  • تصمیم عجیب ستاره بارسا: مدیر برنامه لازم ندارم
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • درخشش ستاره جنجالی: ایکاردی واقعی برگشت!
  • پالما با درخشش ستاره‌های ایرانی، سلطنت خود در اروپا را تداوم بخشید